Quint Wellington Redwood

Over Quint

Quint Wellington Redwood – kortweg ‘Quint’ – is een toonaangevend, onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken. De dienstverlening is grensoverschrijdend en strekt zich uit over 49 landen en vier continenten. Quint richt zich in het bijzonder op sourcing advies, benchmarking, regie, IT service management, lean IT , architectuur en security, waarbij wereldwijd best practices worden ontwikkeld en geïmplementeerd.

Quint is in 1992 opgericht om organisaties te helpen meer uit hun IT te halen. Niet door meer IT toe te voegen, maar door de IT beter te organiseren. Quint’s portfolio van diensten omvat onder andere Academy, Consulting en Measurement en is geïntegreerd in de verschillende business- en IT-domeinen.

Met het motto “Dare to Challenge”, daagt Quint zichzelf en haar klanten voortdurend uit om ingrijpende prestatieverbeteringen, een betere concurrentiepositie en meer toegevoegde waarde te realiseren. Quint vindt niet alleen de organisatie van haar klanten opnieuw uit, maar ook de consultancybranche zelf!

Opdracht

Voor Quint is in Sitefinity 6.3 een multi domain en multi language platform ontworpen en gerealiseerd op basis van door Quint aangeleverde design elementen. Onderdeel van het platform zijn de websites www.quintgroup.comhttp://academy.quintgroup.com
en www.knowledgeunited.com. De websites worden (afhankelijk van de regio van de gebruiker) getoond in het Engels, Nederlands, Italiaans en Japans. Ook de content is regio-afhankelijk. Voor de verkoop van haar training aanbod is de e-commerce functionaliteit van Sitefinity ingezet. Daarnaast is maatwerk gebouwd voor o.a. het knowledge center en de uitgebreide filtermogelijkheden bij het cursusaanbod en het knowledge center.