INNOFEET Portaal

Innofeet biedt specialistische voetzorg aan patiënten. De NZA (Nederlandse Zorgautoriteit) heeft in een aantal beleidsmodules vastgesteld dat voetzorg bij patiënten met diabetes mellitus onder de prestatiebekostiging komt te vallen. Het gevolg hiervan is dat de meeste zorgverzekeraars de totale voetzorg op gebied van diabetes mellitus gaan inkopen bij de podotherapeut en dat deze podotherapeut voetzorg kan uitbesteden aan pedicurepraktijken.

Om de gegevensuitwisseling en facturatie in goede banen te kunnen leiden heeft Suneco een portaal gerealiseerd voor podotherapeuten en pedicures. Het portaal is de centrale plek waarop gegevens van patiënten, en behandelingen in te zien en te beheren zijn. Ook biedt het portaal een oplossing voor het declareren en factureren van de behandelingen van zowel pedicures als podotherapeuten.

Het portaal en de hostingomgeving voldoen aan de wet bescherming persoonsgegevens en de norm die Isala Klinieken oplegt voor de informatiebeveiliging in de gezondheidszorg (NEN7510). Het portaal is gerealiseerd in .Net en wordt gehost in Microsoft Azure en er is ook een gebruiksvriendelijke mobiele app ontwikkeld in Xamarin.

Innofeet biedt specialistische voetzorg. De dienstverlening strekt zich uit van gewone podotherapie en pedicure tot hulpmiddelen en specialistische podotherapie voor kinderen, 50-plussers, sporters en diabetici. Innofeet is een organisatie met meer dan 50 medewerkers op meer dan 50 locaties.