krachtige cases

Veel bedrijven gingen je voor met het versnellen van hun business. Lees hieronder meer over de krachtige ervaringen van klanten, zoals Infofolio, Heineken en Cito.

Als je kiest voor de Suneco applicatiepower dan krijg je de beschikking over software die bij je past en blijf je als organisatie tegelijkertijd onafhankelijk in je toekomstige keuzes. Je krijgt een voorsprong door een verbluffend online resultaat.

PAK DIRECT JE VOORSPRONG

Isiflo

Isiflo houdt zich bezig met het ontwikkelen van messing- en composietkoppelingen in de Europese water-, riolerings- en gasdistributienetwerken. Het Noorse bedrijf heeft in Nederland HSF overgenomen. De oude website van HSF functioneerde haast niet meer, maar met de oprichting van de Nederlandse tak van Isiflo, was het cruciaal om de producten van HSF op een nieuwe, Nederlandstalige website te presenteren. En dus kwam Isiflo met een specifieke vraag bij Suneco, namelijk het inrichten van een nieuwe website in DynamicWeb. Zodat zij via een PIM-systeem alle productdata kenbaar kunnen maken voor websitebezoekers.

Bekijk de hele case

VHD Landelijk Centraal Meldpunt

Eén van de meest recente opdrachtgevers van Suneco: VHD. De alarmcentrale van VHD is specialist in het organiseren van hulp bij noodgevallen in binnen- en buitenland. Daar is sinds kort LCM (Landelijk Centraal Meldpunt) aan toegevoegd. Bij het LCM komen meldingen binnen van ongevallen en van pech voertuigen die een gevaar opleveren voor het verkeer, afkomstig van de meldkamers van politie en de verkeerscentrales van Rijkswaterstaat. Op basis van deze meldingen zorgt het LCM voor een bergingsbedrijf en verdere afhandeling van de melding.

BEKIJK DE HELE CASE

Salland Zorgverzekeraar

Sinds (bijna) een jaar mogen we Salland Zorgverzekeraar opdrachtgever van Suneco noemen. En daar zijn we trots op! De vraag aan ons: het realiseren van de overstap naar een nieuw CMS. Eno wil zich verbreden in digitalisering en online marketing. Daarbij hoort een toekomstbestendig CMS. Daarnaast had het huidige CMS vijf publieke websites die wel een optimalisatie konden gebruiken. Eén wijziging moest vijf keer worden doorgevoerd voordat deze zichtbaar was, en de tool waarmee je de zorgverzekering kunt samenstellen was toe aan een opknapbeurt. Belangrijk punt: de oplossing moet voldoen aan strenge eisen op het gebied van privacy en informatiebeveiliging.

Bekijk de hele case

Infofolio

Bij Suneco werken we met verschillende opdrachtgevers en branches. Infofolio bijvoorbeeld: een innovatief datasciene bedrijf in de financiële sector waar wij al lang en met veel plezier zaken mee doen. Zo hebben wij het Adresscan Dataplatform gebouwd en nu in beheer. Meer dan 170 organisaties maken 24/7 gebruik van de IT-diensten op dit platform.

BEKIJK DE HELE CASE

CITO Webwinkel

Cito, bekend van de Eindtoets en Entreetoets, richt zich primair op het verlenen van diensten aan onderwijsinstellingen. Cito krijgt te maken met steeds meer concurrentie van organisaties die diensten verlenen aan het onderwijs. Dit was aanleiding om een nieuwe webwinkel te realiseren, waarbij toegankelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak bovenaan staan. Op basis van de online strategie van Cito heeft Suneco geadviseerd een combinatie van de nieuwste versie van Sitecore in combinatie met Ucommerce als webwinkeloplossing te realiseren.

Bekijk de hele case

HEINEKEN website

Nog een opdrachtgever waar we bij Suneco erg trots op zijn: de meest internationale brouwerij ter wereld. De leidende ontwikkelaar en brouwer van premium bier en cider-merken. Niemand minder dan: HEINEKEN. Aangevoerd door het Heineken® merk. Vanaf 2018 tot halverwege 2020 hebben we het technisch beheer van de corporate website uitgevoerd.

BEKIJK DE HELE CASE
Bekijk alle

POWER Cases