krachtige cases

Veel bedrijven gingen je voor met het versnellen van hun business. Lees hieronder meer over de krachtige ervaringen van klanten, zoals Infofolio, Heineken en Cito.

Als je kiest voor de Suneco applicatiepower dan krijg je de beschikking over software die bij je past en blijf je als organisatie tegelijkertijd onafhankelijk in je toekomstige keuzes. Je krijgt een voorsprong door een verbluffend online resultaat.

PAK DIRECT JE VOORSPRONG

Infofolio

Infofolio is als innovatief datascience bedrijf actief in de financiële sector en meer dan 170 organisaties maken 24/7 gebruik van de IT-diensten van het Adresscan Dataplatform. Infofolio en Suneco kennen een lange gezamenlijke historie. Suneco heeft het huidige Adresscan Dataplatform gebouwd en in beheer.

BEKIJK DE HELE CASE

CITO Webwinkel

Cito, bekend van de Eindtoets en Entreetoets, richt zich primair op het verlenen van diensten aan onderwijsinstellingen. Cito krijgt te maken met steeds meer concurrentie van organisaties die diensten verlenen aan het onderwijs. Dit was aanleiding om een nieuwe webwinkel te realiseren, waarbij toegankelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak bovenaan staan. Op basis van de online strategie van Cito heeft Suneco geadviseerd een combinatie van de nieuwste versie van Sitecore in combinatie met Ucommerce als webwinkeloplossing te realiseren.

Bekijk de hele case

HEINEKEN website

HEINEKEN is de meest internationale brouwerij ter wereld. Ze is de leidende ontwikkelaar en brouwer van premium bier en cider merken. Aangevoerd door het Heineken® merk, HEINEKEN heeft een portfolio van meer dan 300 internationale, regionale, lokale en speciale bieren en ciders. Vanaf 2018 tot medio 2020 heeft Suneco het technisch beheer van de corporate website van HEINEKEN uitgevoerd

BEKIJK DE HELE CASE

Dr. Oetker Bakken.nl

Op bakken.nl vind je de allerlekkerste bakrecepten, handige tips, weetjes en allerlei artikelen over bakken. Bakken.nl is een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans en is mede door de populariteit van Heel Holland Bakt één van de best bezochte bakrecepten websites van Nederland. In 2017 is Suneco gestart met de realisatie van het online bakplatform van Dr. Oetker: www.bakken.nl.

Bekijk de hele case
Bekijk alle

POWER Cases