Infofolio

Infofolio is als innovatief datascience bedrijf actief in de financiële sector en meer dan 170 organisaties maken 24/7 gebruik van de IT-diensten van het Adresscan Dataplatform. Infofolio en Suneco kennen een lange gezamenlijke historie. Suneco heeft het huidige Adresscan Dataplatform gebouwd en in beheer.

Voorjaar 2020 heeft Infofolio aan Suneco de opdracht verstrekt om samen met een projectteam bij Infofolio de nieuwbouw van het Adresscan Dataplatform en de uitbouw met het ‘Vereniging van Eigenaren’ (VvE) Dataplatform op basis van Microsoft Azure te realiseren. Michiel Jellema (directeur Infofolio) is verheugd over deze verdergaande samenwerking: “Met het nieuwe Adresscan en VvE Dataplatform kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen bij hun bedrijfsprocessen. Zo behouden wij als datascience bedrijf de door ons zo gewenste voorsprong.” Mickel Jansen (managing director bij Suneco) over de samenwerking: “Suneco is al jarenlang de leverancier van solide maatwerkoplossingen voor Infofolio. Wij zijn er trots op nu de opdracht te hebben gekregen om het bestaande platform te vervangen en daarmee ook onze samenwerking te verlengen. Het nieuwe platform wordt gebouwd met nieuwe, maar bewezen technieken als Microsoft PowerApps, Azure AD B2C, Azure Data Factory, Azure Event Hub, Application Insights etc. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van standaarden blijft het platform goed te beheren en is ook goed overdraagbaar.”

Eind van de zomer 2020 zijn eerste resultaten van het project gelanceerd zoals de VvE-webservice en een landsdekkend VvE-register. Voor het eind van 2020 is ook het bestaande Adresscan Dataplatform overgezet naar de nieuwe Azure omgeving.