Suneco biografie

Suneco staat voor samenwerken. De oorsprong ligt in Heerde in 1989 toen we de eerste administratieve applicaties hebben gerealiseerd. Sinds 2019 zijn we gevestigd in Zwolle. We zijn uitgegroeid tot een hoogwaardig technologiebedrijf met Microsoft .Net als basis en specialisaties in Sitecore, Sitefinity, DynamicWeb en Umbraco oplossingen. Suneco ziet zichzelf als een aantrekkelijke, innovatieve en makkelijk te benaderen, onafhankelijke en betrouwbare marktleider in haar verzorgingsgebied. Suneco ontwikkelt platforms met extreme applicatiepower. Daarmee krijg je als opdrachtgever direct een praktische voorsprong in je digitale transformatie en je bedrijfsprocessen. En dat is precies onze missie; pak je voorsprong met de extreme applicatiepower van Suneco.

 

Suneco heeft het antwoord op digitale transitie vraagstukken van het MKB+. Dit bereiken we door:

1. De opdracht excellent te analyseren en de uitkomst te delen.
2. Methodisch en resultaatgericht samen te werken met betrokken partijen
3. Een constante leercurve op de werkvloer te realiseren.
4. Eigen innovaties en applicatiepower praktisch en optimaal beschikbaar te maken voor de klant.

 

Daarom werk je met Suneco

Suneco maakt jouw digitale transformatieproces van a tot z begrijpelijk voor jou en jouw organisatie. We bouwen en leveren digitale platformen in de meest geavanceerde versie die op dat moment beschikbaar is. Met als eindresultaat een power applicatie waarmee je direct je digitale voorsprong kunt pakken. Dit maakt Suneco de partner op het gebied van software.  

Suneco is voorstander van resultaatgerichte samenwerking tussen betrokken afdelingen en partijen. We nemen graag de rol van verbindende partner op ons. Als opdrachtgever maak je altijd deel uit van het projectteam. Werken met Suneco is daarom comfortabel en doelgericht. En je blijft onafhankelijk in jouw toekomstige IT-keuzes. 

SUNECO ISO-9001 EN ISO-27001 GECERTIFICEERD

Wij zijn trots om te vertellen dat Suneco sinds 19 mei 2021 officieel ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd is. In augustus 2020 hebben wij besloten om voor ISO-certificering te gaan.
ISO-9001 is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en ISO-27001 is de erkende norm voor informatiebeveiliging.

Lees meer

Microsoft Partner

Als Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) voorziet Suneco haar klanten van Azure services en past alle aspecten van DevOps toe zoals Continuous Integration and Deployment, monitoring en incident management op het Microsoft technology platform, maar ook op je eigen toolset als dat beter uitkomt.

Suneco is Microsoft Partner en heeft de volgende competenties:

Gold Application Development
Gold Application Integration
Gold Cloud Platform
Gold DevOps

Suneco Software partners

Dat beste resultaat bouwen we met de meest optimale software van dit moment. Het Suneco powerteam is gespecialiseerd in applicatie ontwikkeling en -integratie, design, Azure DevOps en -hosting. We bouwen maatwerk software en webapplicaties op het Microsoft .Net platform gecombineerd met front-end technologieën zoals Angular en React.

Daarnaast ontwikkelen we software in op .Net gebaseerde E-commerce en Content Management Systemen, zoals Sitecore, Umbraco en DynamicWeb.
We hebben sinds 2011 een of meer Sitecore MVP’s in de gelederen gehad.

We hebben een ruime ervaring in grote complexe applicatie platformen, zowel vanuit een nieuwbouw/ontwerp als DevOps perspectief.

Suneco Powerteam

Bij Suneco werken we met een powerteam van specialisten. We hebben een constante leercurve op de werkvloer en met de innovaties die daaruit voortkomen verbeteren we onszelf non stop. Onze applicatiepowerspecialisten werken met SCRUM. Met SCRUM blijf je als klant nauw betrokken bij de realisatie, wat zorgt voor de beste resultaten. En dat is wat wij willen voor jouw bedrijf. Met onze maatwerkoplossingen doen wij er alles aan om jouw business het vermogen te geven om de beste speler te zijn én te blijven in jouw markt.

Pak je voorsprong met Suneco en bel 088 002 79 62 voor ’n verbluffend resultaat!

Blijf je IT-er of word je Suneco applicatiepower specialist? Klik hier en pak je voorsprong in je carrière!
Word applicatiepower specialist >