Suneco ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd

Wij zijn trots om te vertellen dat Suneco sinds 19 mei 2021 officieel ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd is. In augustus 2020 hebben wij besloten om voor ISO-certificering te gaan.
ISO-9001 is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en ISO-27001 is de erkende norm voor informatiebeveiliging.

ISO-certificering audit

Vorig jaar zijn wij een intensieve periode ingegaan om ons Suneco IMS (integraal management systeem) op te stellen en ervoor te zorgen dat we klaar waren voor de externe audit. De audit is een vereiste voor de certificering en deze zal jaarlijks terugkeren.
Hiermee evalueren wij onze bedrijfsprestaties continu en systematisch, zodat we deze verder kunnen optimaliseren. Tüv Nederland heeft ons vanaf 29 april 2021 vier dagen geaudit. Met positief resultaat!

Betrokkenheid en bereidheid om het bedrijf te verbeteren

Na de intensieve vierdaagse audit ontvingen we mooie woorden vanuit de auditor van Tüv Nederland. Met name over de betrokkenheid van het management en de bereidheid van alle Suneco medewerkers om het bedrijf er daadwerkelijk mee te verbeteren.
Het gehele bedrijf is betrokken geweest bij het behalen van de certificering. Een prestatie waar we trots op zijn.

Uiteraard wil dit niet zeggen dat we nu klaar zijn. Bij Suneco zijn we continu bezig om ons verder te verbeteren en te ontwikkelen