Applicatie Ontwikkeling

Software op maat laten maken voor jouw bedrijf

Bij Suneco geloven wij dat software ontwikkelen een continu proces is, waarbij er steeds gezocht wordt naar verbeteringen, verdere ontwikkeling en de toepassing daarvan. Ditzelfde geldt voor processen binnen een bedrijf en de ondersteuning hiervan door software. Tussentijdse bijsturing en optimalisering van processen zorgt ervoor dat er efficiënt wordt gewerkt. Bovendien kan zo je op die manier snel reageren op trends in de markt. 

 

Maatwerk software is hierbij dé uitkomst. Wij maken de software op maat voor de specifieke processen binnen jouw bedrijf, waarbij we goed aansluiten op standaard software die je gebruikt. Bij Suneco maken we gebruik van de SCRUM-methode om software te ontwikkelen. Binnen het project blijft jouw bedrijf altijd nauw betrokken, zodat we gedurende het ontwikkelproces samen de ideale software voor jouw bedrijf kunnen neerzetten. Zichtbaar de beste resultaten door maatwerkoplossingen. Dat is waar Suneco voor gaat.

 

Applicatieontwikkeling waar jouw bedrijf op kan bouwen

Pak je voorsprong met de extreme applicatiepower van Suneco! Suneco werkt gestructureerd en transparant samen met bedrijven. Een samenwerking met Suneco betekent een analyse en methode die op maat gemaakt is voor jouw bedrijf, zodat de realisatie en innovatie van jouw bedrijfsapplicatie optimaal is. Het resultaat? Een overzichtelijk softwaresysteem waarmee jouw bedrijf efficiënt te werk kan gaan. Altijd heldere communicatie én applicatie. Wij brengen je wensen voor jouw digitale transitie in kaart en ontwikkelen een applicatie waar jouw bedrijf op kan bouwen.

 

Waarom is software maatwerk? 

Bij jouw digitale transformatieproces wil je het meest geavanceerde platform dat op dat moment mogelijk is en wil je daarnaast dat het begrijpelijk blijft. Suneco begrijpt dit. Elk bedrijf is anders en ook voor jouw organisatie is er een power applicatie waarmee jij je digitale voorsprong kunt pakken, terwijl je het overzicht behoudt. Welke dat is? Dat zoeken we graag samen met jou uit!

 

Hoe realiseert Suneco applicatie ontwikkeling en software op maat? 

Voor het beste resultaat bouw je met de meest optimale software van dit moment. Het Suneco powerteam is gespecialiseerd in applicatie ontwikkeling en integratie, design, Azure DevOps en cloud hosting. We bouwen maatwerk software en webapplicaties gefundeerd op het Microsoft .Net platform. Dit combineren we met front-end technologieën zoals Angular en React. Daarnaast maken we mobile apps met Xamarin of Flutter.

 

Maatwerk software als Microsoft partner

Suneco is een hoogwaardig technologiebedrijf met Microsoft .Net als basis. Dat betekent dat we gespecialiseerde software ontwikkelen in op .Net gebaseerde E-commerce en Content Management Systemen. Wij werken met systemen zoals Sitecore, Progress Sitefinity, Umbraco, Ucommerce en Dynamicweb. Naast deze software oplossingen hebben we een ruime ervaring in grote complexe applicatie platformen, zowel vanuit een nieuwbouw/ontwerp als DevOps perspectief. 

 

We voorzien onze klanten van Azure services en passen alle aspecten van DevOps toe. Deze aspecten omvatten Continuous Integration and Deployment, monitoring en incident management op het Microsoft technology platform. Het is ook mogelijk om op je eigen toolset verder te bouwen. Als partner van Microsoft is Suneco Cloud Solution Provider (CSP) en beschikt ons powerteam over de competentieset van Gold Application Development, Gold Application Integration, Gold Cloud Platform en Gold DevOps.

 

Ook software op maat laten maken voor jouw bedrijf? 

Interesse in maatwerk software? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Pak hier je kans!