Company Fits

Over Company Fits

Al jarenlang maakt Company Fits het verschil met unieke designs voor bedrijfskleding, geproduceerd op de beste locaties. Ze bieden de hoogste kwaliteit en optimale leveringsvoorwaarden tegen een scherpe prijs. Van oriënterend gesprek op locatie tot uitlevering van de nieuwe kledinglijn; Company Fits begeleidt de klant bij elke stap van het proces en zorgt ervoor dat alles klopt.

Opdracht

De klanten van Company Fits hebben toegang tot een eigen webshop. Deze webshop biedt de mogelijkheid voor zowel de klant als individuele medewerkers om nieuwe kleding bestellen. Relaties hebben toegang tot een eigen webshop waar kleding besteld kan worden. Op basis van een toegewezen budget kunnen medewerkers zelf eenvoudig kleding bestellen. Daarnaast is er een beheeromgeving waar Company Fits de diverse shops en voorraden kan beheren en bijhouden.

Omdat de omgeving was verouderd is Company Fits een traject gestart om de webshops en beheeromgeving te vernieuwen. Tijdens het proces kon de huidige leverancier niet meer aan de vraag voldoen en heeft Company Fits contact gezocht met Suneco. Suneco heeft de webshop en beheeromgeving in beheer genomen en verder uitgebouwd tot een volwaardig product. 

Samen met de klant is er gekozen voor een Agile-matige aanpak. Tezamen met de inzet van tools als Visual Studio Team Services, GIT en Octopus Deploy is het mogelijk snel en gecontroleerd aanpassingen in de software te realiseren en op te leveren.

Company Fits
Organisatie
Company Fits
Branche
Bedrijfskleding
Platform
MVC
Maatwerk Software
Toepassing
Azure
Front-end
E-commerce