Jouw digitale platform

Suneco heeft een compleet dienstenpakket om je digitale platform te realiseren, te onderhouden en verder te ontwikkelen. Krachtig en toekomstvast. We maken gebruik van bewezen standaardoplossingen, indien nodig op maat gemaakt, om jouw onlinestrategie te optimaliseren.

Suneco zit in een krachtig netwerk van contentstrategen, online marketeers, SEO-specialisten, (UX-)designers en andere disciplines. Met elkaar hebben we de optimale workflow om jou als opdrachtgever full service te voorzien van de beste benadering van je klanten, medewerkers en andere eindgebruikers.

Website Ontwikkeling

Suneco adviseert je welke keuzes te maken en werkt met je samen om een krachtig digitaal platform te realiseren. Bezoekers weten je snel te vinden en ervaren optimaal gebruiksgemak op een laptop, tablet of smartphone. Met Content Management Systemen als Sitecore, Sitefinity, Dynamic Web of Umbraco beheer je sneller je content en leer je meer over je bezoeker.

Mobiele Apps

De bijzondere omstandigheden van jouw eindgebruiker vereisen naast een website, webwinkel of portaal vaak ook om een mobiele app. Samen maken we een eenvoudige en duidelijke analyse van de behoefte van jou en je eindgebruiker. Met de uitkomst bouwen we een krachtige mobiele app die naadloos aansluit bij jouw online strategie.

Webwinkel & E-commerce

Een geïntegreerde webwinkel, gekoppeld aan interne processen en bijvoorbeeld je voorraadsysteem, vraagt om een degelijke aanpak. Ook hier komt de applicatiepower van Suneco volledig tot z’n recht. We maken je webwinkel krachtig, persoonlijk en onderhoudsvriendelijk. Desgewenst krijgen je klanten realtime inzicht in je voorraad en het leveringsproces. We optimaliseren je klantreis en met de output kan je sales afdeling direct weer aan de slag. We richten het hele technische proces in en borgen dit, samen met jou als opdrachtgever, in je organisatie.

Portaal of Mijn-omgeving

Een portaal of een Mijn-omgeving gebouwd door Suneco, ervaart een eindgebruiker als zeer gebruiksvriendelijk en verhoogt de klanttevredenheid. Als beheerder krijg je realtime inzicht in de processen, waardoor je efficiënter kunt gaan werken. Het portaal is robuust en veilig gebouwd met de modernste software. Het bevat alle relevante informatie van en voor je klanten, partners, leveranciers en medewerkers. Het sluit naadloos aan op je andere kanalen. En met de Cloud oplossingen van Suneco kun je tot wel 20% besparen op je exploitatie.