Op zoek naar een software applicatie die volledig aansluit op jouw bedrijfsprocessen of wensen? Of ben je er niet zeker van dat een standaardoplossing voldoende aansluiting vindt? We zoeken het samen met jou uit en zorgen ervoor dat de applicatie helemaal aansluit bij jouw wensen.

Met maatwerk software wordt bedoeld dat het software is die speciaal gebouwd is volgens jouw wensen en is afgestemd op wat jij echt nodig hebt. Hiervoor wordt gekozen wanneer de standaardoplossingen te veel afwijken van je wensen en benodigde functionaliteiten.

Maatwerk oplossingen

Waar moet je nou aan denken bij een maatwerk oplossing? Voor ieder bedrijf zijn er andere wensen en zal de oplossing compleet anders zijn. Verschillende oplossingen die wij al voor onze klanten hebben gebouwd zijn:

Portalen

Dienst maatwerk portaal
voor o.a.
Innofeet, Infofolio, Caseware, Livelife

Applicaties

Dienst maatwerk applicatie
voor o.a.
Tempress, Checkpoint

Mobile

Dienst maatwerk mobiele applicatie
voor o.a.
Innofeet, ENGIE, Checkpoint

 

Samenwerken voor kwaliteit

Tijdens het gehele traject leren we elkaar kennen en denken we met je mee. We willen dat de applicatie volledig aansluit op je wensen en goed samenwerkt met jullie werkprocessen. Samen met jouw kennis van de wensen en onze kennis en ervaring werken we nauw samen en denken we met je mee.

Technisch en oplossingsgericht

Kennis en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Want daarmee maken wij voor jou een applicatie met de nieuwste technieken. Lastige vraagstukken gaan we niet uit de weg. We zien iedere opdracht als een leuke uitdaging om tot een goed en gebruiksvriendelijk product te komen. Met onze pragmatische en nuchtere aanpak willen we ons focussen op dat wat echt belangrijk is. Dat zorgt ervoor dat we niet onnodig tijd besteden en dat je applicatie doet wat het moet doen in een snelle ontwikkeltijd.

Toch een standaardoplossing

Wanneer blijkt dat een standaardoplossing voor een groot deel wel aansluit, dan breiden we die uit met extra functies, zodat dit alsnog helemaal aansluit bij je wensen. Vooraf hoef je niet te weten of je een standaard- of maatwerkoplossing nodig hebt. Tijdens de eerste gesprekken die wij met elkaar hebben, wordt dit vanzelf duidelijk en helpen we je om de juiste beslissing te maken.

Zet de eerste stap. Maak een afspraak of stel een vraag.

Maak kennis met ons en vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Of liever eerst wat meer weten? Neem contact met ons op en stel je vraag.

sales@suneco.nl | 088 – 002 79 62

Ontdekken of maatwerk software past bij jouw bedrijf? Een kennismakingsgesprek of meer informatie aanvragen