Onze meerwaarde is dat wij kunnen helpen met uw volledige digitale omgeving of een deel ervan. Dit kan het bouwen van een website zijn. Maar net zo goed het ontwikkelen van bedrijfssoftware of ondersteuning in de digitale marketing.Het belangrijkste voordeel hiervan is dat wij nooit het totaalplaatje uit het oog verliezen.

Websites, Apps of Maatwerk?

Het bouwen van digitale omgevingen, dat is onze kracht en kernkwaliteit. Een bedrijfsapplicatie, mobile app of website. Wij hebben de know-how om wensen van klanten om te zetten in bruikbare digitale omgevingen.

Suneco Digital Development

Platform Beheer

Service en Support. Na oplevering van een project gaat het beheer van de applicatie of website nog door. En niet alleen de applicatie/ website zelf, ook de (cloud) hosting krijgt onze speciale aandacht. Verbeteringen, upgrades, monitoring. Via onze online servicedesk heeft u altijd inzicht in de status van uw vragen.

Suneco Internet Marketing

Detachering

Detachering leggen wij uit als tijdelijke ondersteuning van uw eigen mensen. Met ruime ervaring in een breed scala aan organisaties, kennen onze consultants het klappen van de zweep. Zij beschikken over veel kennis van een groot aantal vakgebieden en hebben een brede systeemkennis.

Suneco CMS Consultancy

Training

Suneco vindt kennisoverdracht zeer belangrijk. Door uw professionals regelmatig bij te praten, kunnen wij samen zorgen voor een hoger rendement van uw website! Wilt u weten welke trainingen en kennissessies wij voor uw professionals kunnen verzorgen? Wij verzorgen trainingen voor Sitecore, Sitefinity en Sitefinity DEC

Suneco Maintenance