Onze partners

Sitecore

Sitecore is een internationaal bedrijf dat een customer experience platform biedt; het combineert web content management en customer behaviour intelligence in één integraal platform.Beheer je website(s) en maak gebruik van de uitgebreide marketing tooling, personalisatiemogelijkheden, A/B testing en analysetools.

lees meer over Sitecore >

Logo van Sitecore

Sitefinity

Ontdek het gebruiksvriendelijke en uitgebreide CMS van Progress Sitefinity. Ideaal voor multilanguage en multisite oplossingen. Ook zijn er met Sitefinity zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het personaliseren en A/B testen van jouw website.

lees meer over Sitefinity >

Logo van Progress Sitefinity

Sitefinity Digital Experience Cloud

Met de Digital Experience Cloud van Sitefinity heb je de mogelijkheid om de customer journey volledig te optimaliseren in een Sitefinity website. Weten wie je bezoekers zijn, wat ze doen en ze die informatie aanbieden die ze nodig hebben. Stel doelen en maak campagnes op om hier volledig in te ondersteunen.

lees meer >>

Logo van Progress Sitefinity

Dynamicweb

Dynamicweb is een SaaS (Software as a Service) oplossing dat organisaties helpt bij het  optimaliseren van hun online business. Het unieke Dynamicweb platform bestaat uit de volgende onderdelen: Content Management (CMS), E-commerce, Online Marketing en Product Information Management (PIM). 

lees meer over Dynamicweb>

Microsoft

Microsoft heeft als missie en doel om mensen en bedrijven waar ook ter wereld te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten. En zo zien wij dat met Suneco ook, weliswaar op een iets kleinere schaal maar veelal met Microsoft producten en licenties.

lees meer over Microsoft >

Logo van Microsoft

Microsoft Azure

Jouw website of applicatie in de cloud met Microsoft Azure? Door je website hosten met Microsoft Azure betaal je alleen wat je verbruikt, kan je makkelijk bijschalen en ben je verzekerd van een zeer hoge beschikbaarheid.

lees meer over Microsoft Azure >

Logo van Microsoft Azure