Van idee tot product en verder. Kom langs met je vraag of idee en samen met jou zoeken we naar de meest passende oplossing. We helpen je bij het proces van A tot Z, of alleen op die onderdelen waar jij baat bij hebt.

Ons doel is om je werk zo gemakkelijk mogelijk te maken en je te helpen bij de digitale transformatie van je bedrijf. Dat doen we door jouw vraag en organisatie te begrijpen, zodat we hierop de beste oplossing kunnen laten aansluiten. Tijdens het proces nemen we je mee en adviseren we je over de te maken keuzes. Zo sta je er nooit alleen voor en zorgen we er samen voor dat de applicatie of website helemaal aansluit bij wat jij nodig hebt.

Digitaal transformeren

De digitale transformatie, dat klinkt heel ingrijpend, maar dat hoeft helemaal niet. Door stapje voor stapje de processen digitaliseren en functies verder ontwikkelen gaat zo’n transformatie heel geleidelijk. Zo groei je als bedrijf met de ontwikkelingen mee.

Het is een heel breed begrip ‘digitale transformatie’, maar wat wordt hier nou onder verstaan? Eigenlijk vallen hier alle softwareproducten onder die jou verder helpen bij je bedrijfsvoering. Dat is waarom Suneco zich zeer breed heeft gespecialiseerd, om je te ondersteunen in wat jij nodig hebt, zoals:

Samenwerken

Het sleutelwoord bij succesvolle projecten is een goede samenwerking. Tijdens het gehele proces leer jij ons kennen en wij jou en jouw bedrijf. Door jouw bedrijf en bedrijfsvoering te begrijpen, kunnen we je het beste adviseren en oplossingen bedenken voor lastige kwesties.

Daarnaast houden wij van directe communicatie en geen lange lijnen, zodat we direct actie kunnen nemen. Tijdens het gehele traject werken wij met Scrum en Agile methodes en houden wij elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen en is het stellen van vragen en tussendoor bijsturen van het project altijd mogelijk. Zeker tijdens ontwikkeling werken we nauw samen en spreek je het gehele team, maar ook werken we met één vaste contactpersoon.

Zo heb je één vast aanspreekpunt en iemand die volledig op de hoogte is.

Wij gaan voor een langdurige samenwerking. Van idee tot transformatie, naar beheer en doorontwikkeling. Ook nadat de applicatie klaar voor gebruik is, staat onze klantenservice voor je klaar.

Alles geregeld bij jouw software partner

Bij de bouw van software komt meer kijken dan alleen het ontwikkelen hiervan. We willen je graag volledig van dienst zijn. Daarom bieden we ook hosting, onderhoud en monitoring aan. Ideaal, zo heb jij er (bijna) geen omkijken meer naar.

Om het concept op een goede wijze in te vullen en te onderhouden bieden wij mogelijkheden aan voor content & marketing trainingen en content & marketing ondersteuning volgens de Agile werkwijze. Deze werkwijze helpt jullie om stapsgewijs steeds een onderdeel aan te pakken, te opleveren en optimaliseren. Daarnaast sluit dit ook ideaal aan op de projectmethodiek van het ontwikkelteam, wat het samenwerken met een IT afdeling extra vergemakkelijkt.

Meteen starten met samenwerken

Maak kennis met ons en vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Of liever eerst wat meer weten? Neem contact met ons op en stel je vraag.

sales@suneco.nl | 088 – 002 79 62

Nu starten met samenwerken Een kennismakingsgesprek of meer informatie aanvragen