Cuba Travel Network

Cuba Travel Network was op zoek naar een Sitefinity partner om een nieuwe travelwebsite te bouwen. De nieuwe website moest meertalig zijn, zodat van over de hele wereld reizen samengesteld en geboekt kunnen worden. Daarbij was beheersbaarheid voor marketeers en contentbeheerders erg belangrijk.

Met Sitefinity is het voor contentbeheerders gemakkelijk om pagina’s en reizen in meerdere talen voor meerdere landen tegelijk aan te bieden. Uiteraard bevat de website een volledig responsive design, zodat bezoekers vanaf iedere locatie op ieder apparaat hun reis kunnen bekijken, samenstellen en boeken.

Integratie boekingssysteem in Sitefinity

Oorspronkelijk was alleen het idee om een nieuwe website te bouwen om reizen te bekijken. Het daadwerkelijke boeken zou blijven op een al bestaande website. In overleg en nauwe samenwerking met het ontwikkelteam van Cuba Travel Network en Suneco is het mogelijk gemaakt om zowel het zoeken en boeken van de reis samen te voegen in één website. Extra bijzonder is dat hun ontwikkelteam in Cuba zit, waarbij we te maken hebben gehad met cultuur, taal en- tijdsverschillen.

De persoonlijke Cuba ervaring met personalisatie

Aangezien de website wereldwijd aangeboden wordt, is personalisatie onvermijdelijk. Dit is op meerdere manieren toegepast. Met de inzet van GEO personalisatie worden de contactgegevens van de salesoffices aangepast aan de locatie waar de websitebezoeker zich bevindt. Zo kan de bezoeker altijd contact opnemen met zijn eigen salesoffice.

Daarnaast is personalisatie in Sitefinity ook mogelijk op iedere andere content. Op basis van demografie of klikgedrag met behulp van het Sitefinity Digital Experience Cloud (DEC). De marketeers van Cuba Travel Network kunnen hun bezoekers zo de meest relevante informatie aanbieden en ze de persoonlijke Cuba ervaring al op de website aan te bieden.

Over Cuba Travel Network

Cuba Travel Network heeft als doel iedere reiziger een persoonlijke Cuba-ervaring te bezorgen. Met passie gebruiken ze hun ervaring en kennis over Cuba om volledige en persoonlijke reizen te organiseren. Met Cuba Travel Network maak je kennis met het Cubaanse leven, de geschiedenis en de cultuur.

Als lokale specialist bieden ze speciaal geselecteerde accommodaties, excursies en tours aan van internationale klasse. Het team bestaat uit specialisten die zijn opgegroeid in Cuba of er hebben gewoond en dat maakt dat de reis extra authentiek en persoonlijk aanvoelt.