Cross Point

Over Cross Point

Cross Point helpt retailers wereldwijd verliezen te minimaliseren en winst te maximaliseren. De producten kunnen gemakkelijk over het hoofd worden gezien, maar zijn overal aanwezig in winkelcentra. Cross Point ontwikkelt bewakingssystemen en -poortjes in combinatie met geavanceerde Analytics mogelijkheden.

Opdracht

Cross Point heeft Suneco benaderd om een nieuwe website te ontwikkelen. Suneco heeft hierbij het gehele traject, van (UX) design tot en met de technische realisatie uitgevoerd.

Kenmerkend voor Cross Point is de zeer hoge standaard die gesteld wordt aan prestatie en design van de eigen producten. Deze hoge standaard is doorgetrokken op de website.

Voor Cross Point heeft Suneco gekozen voor het CMS van Sitefinity. De multilanguage functionaliteiten en gemak voor content beheer waren hierbij leidend. Om tot een optimale presentatie te komen van de producten is een zeer geavanceerde slider geïmplementeerd, welke Cross Point de gelegenheid geeft om zonder beperking haar producten te presenteren. De website biedt partners de mogelijkheid tot inloggen op de site. Na het inloggen hebben de partners toegang tot specifieke partner- en andere afgeschermde informatie.