Headerafbeelding bij website ontwikkeling

Een website voor jouw bedrijf? Een website inzetten als visitekaartje, als etalage van jouw producten, als kennisdelingsplatform of ben je op zoek naar een webshop? Alles is mogelijk, maar hoe vind je nou de beste match met een goed CMS-systeem en softwarepartner om die website neer te zetten?

Ieder systeem heeft unieke eigenschappen die goed of minder goed aansluiten bij de doelstellingen van die jij hebt bij je website en doelgroep. Bij Suneco helpen we je graag om de beste keuze te maken. Wij bouwen, adviseren en denken mee om samen te werken aan de beste oplossing voor jouw bedrijf. Wij bouwen websites met content management systemen als Sitecore, Sitefinity of Umbraco, maar ook een volledige maatwerk website ligt in de mogelijkheden.

Om alvast een beter beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden, hebben we de belangrijkste eigenschappen voor je op een rijtje gezet:

Betrokken en oplossingsgericht

Met veel kennis en passie voor programmeren staan onze ontwikkelaars klaar om de gaafste websites te realiseren. Voor verschillende klanten hebben we al mooie technisch creatieve oplossingen gemaakt. In ons portfolio gaan we hier verder op in.

Bij Suneco is de klant onderdeel van het projectteam. Met jouw kennis van jouw bedrijf, visie en idee kunnen wij aan de slag om de website tot een succes te maken. Als klant ben je daarom enorm betrokken bij de ontwikkeling. Met regelmatige updates, demo's houden wij de klant op de hoogte en blijven we samen keuzes maken, afstemmen en werken aan kwaliteit. Zo kunnen we snel werken en echt een succes maken van jouw website.

Werkwijze

Website ontwikkeling is meer dan alleen het kiezen van een goed CMS, een menustructuur bedenken en wat teksten en plaatjes bij elkaar zetten. Een goede website begint met een goed concept, dat is gebaseerd op goede kennis van de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Daarom lopen we bij het bouwen van een nieuwe website een vast stappenplan door.

 1. Strategie en concept

  Vaststellen van de visie, doelstellingen en uitwerken van het concept. In deze stap vindt ook de keuze voor het CMS plaats.

 2. Design

  Visueel maken van het concept waarbij de website aansluit bij zowel jouw bedrijf als jouw doelgroep.

 3. Realisatie van de website

  Nu vindt de echte ontwikkeling plaats. Tijdens de realisatie werken wij nauw samen en blijf je helemaal up-to-date.
  We werken met Scrum, waarmee we in korte periodes werken waarin we elke keer een stukje functionaliteit demonstreren en opleveren.

 4. Training en ondersteuning

  In overleg begeleiden we je met het vullen en inrichten van de website. Daarbij houden we rekening met jouw ervaring, wensen en denken wij aan SEO (Search Engine Optimization).

 5. Livegang en hosting

  Afhankelijk van hoe jij het wilt zullen wij de website voor jou live zetten.
  Het is mogelijk om de hosting bij Suneco te regelen. Wij hosten onze website in de cloud met Microsoft Azure.

 6. Beheer en doorontwikkeling

  Kwaliteit waarborgen, zodat jij er zeker van bent dat de website net zo goed blijft werken. 
  Monitoring, hosting, ondersteuning en doorontwikkeling, dat is wat wij doen met platformbeheerSamen met jou vinden wij hier een passende werkwijze voor.

Nieuwsgierig geworden?

Denk jij na over het ontwikkelen van een (nieuwe) website, of wil jij jouw bestaande website een update geven? Of heb je andere vragen over website ontwikkeling? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter via onderstaande knop.

sales@suneco.nl | 088 007 962

Vrijblijvend een afspraak plannen of meer informatie? Laat ons contact met jou opnemen via deze knop