Dr. Oetker BAKKEN.NL

Op bakken.nl vind je de allerlekkerste bakrecepten, handige tips, weetjes en allerlei artikelen over bakken. Bakken.nl is een initiatief van Dr. Oetker en Koopmans en is mede door de populariteit van Heel Holland Bakt één van de best bezochte bakrecepten websites van Nederland. In 2017 is Suneco gestart met de realisatie van het online bakplatform van Dr. Oetker: www.bakken.nl.

Samen met een team van Dr. Oetker (bestaande uit o.a. product owner, marketeers, contentspecialisten etc.) is in ongeveer een half jaar tijd bakken.nl gerealiseerd; een online platform voor de ‘bak-community’. Hiervoor is Sitecore 8 in combinatie met React ingezet op het Microsoft Azure platform. In de loop der tijd is gemigreerd naar Sitecore 9. Eind 2017 is bakken.nl live gegaan, waarna het nog gedurende een jaar intensief is doorontwikkeld. In de loop der tijd is gemigreerd naar Sitecore 9.

Met bakken.nl op Sitecore heeft Dr. Oetker een solide platform met alle door hun gewenste marketing tooling, waar de contentbeheerders eenvoudig recepten kunnen toevoegen.